Caravana SMURD „Fii pregătit” organizează la nivel național cursuri de instruire a populației pentru acordarea primului ajutor în situații de urgență.  

Sâmbătă, 27 octombrie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna va organiza cursuri de pregătire a populației pentru acordarea primului ajutor în situații de urgență. Acestea vor include prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România, și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

Caravana constă ȋn deplasarea unui centru de formare mobil, construit special pe structura unui tir, care are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale şi de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor în cele mai noi tehnici de acordare a primului ajutor.

Evenimentul va avea loc între orele 09:00 și 17:00, în parcarea fostului Hotel Bodoc din centrul municipiului Sfântu Gheorghe.

Caravana „Fii pregătit!” este un proiect al Fundației pentru SMURD, derulat cu susţinerea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Sursa foto: ISU Covasna

Articolul precedentJudețul Covasna premiat în cadrul galei „eTravel Awards”
Articolul următorPeste 200 de copii covăsneni au participat la activități pe tema siguranței rutiere