Doi sportivi covăsneni, legitimați la ACS Ciprian Sfântu Gheorghe, au reprezentat zilele trecute județul Covasna la concursul de înot „Lambertseter Open 2018”, care a avut loc în Oslo, Norvegia.

Concursul, desfășurat în perioada 19-21 octombrie, a adunat laolaltă 380 de înotători, proveniți de la 38 de cluburi, competiția fiind înscrisă în calendarul Ligii Europene de Natație.

„Competiția a oferit concurență de la mulți dintre cei mai buni înotători ai Norvegiei și nu numai. Sunt mândru că reprezentăm cu mândrie judeţul nostru şi la această ramură sportivă, reuşind rezultatele propuse şi promise încă de la început. Ne bucurăm de succesul înregistrat de acești sportivi care sunt pe un drum ascendent al performanțelor”, a declarat antrenorul senior Ciprian Grosu.

În cadrul competiției, sportivul Barabás András a obținut locul II la proba 50 m fluture cu timpul 28”10, dar și două locuri V, la proba 50 m liber cu timpul 26”30, respectiv la proba 100 m mixt cu timpul 1’04”59.

De asemenea, înotătorul Gyenge Attila s-a clasat pe locul X în proba 50 m spate cu timpul 32”12, și pe locul XII în proba 50m liber, cu timpul 27”27.

Articolul precedentDoi tineri au tâlhărit un taximetrist din Târgu Secuiesc
Articolul următorPeste 3.000 de doze de antigripal, pentru pacienții cu risc din județul Covasna