Doi tineri au tâlhărit un taximetrist din Târgu Secuiesc în timpul unei curse spre Estelnic. Cei doi au fugit cu 350 de lei, însă au fost prinşi de poliţişti în scurt timp.

Sâmbătă seară polițiștii din Târgu Secuiesc au fost sesizați de către un bărbat, taximetrist, despre faptul că ar fi fost victima unei tâlhării. În baza sesizării s-a constituit o echipă operativă complexă care a demarat verificările pentru a stabili împrejurările comiterii faptei și identificarea făptașilor.

În urma cercetărilor a reieșit că victima a preluat o comandă pentru a transporta două persoane către localitatea Estelnic. Pe traseu însă unul dintre indivizi i-a cerut să oprească, moment în care, exercitând acte de violență și amenințări, cei doi i-au sustras taximetristului 350 de lei din portofel. Observând că făptașii încearcă să plece cu mașina, victima s-a opus, a reușit să urce în autoturism și a plecat, sesizând ulterior poliția despre cele întâmplate.

În scurt timp, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii i-au identificat și pe făptași, în persoana a doi tineri de 20 și 24 de ani, unul dintre ei aflându-se sub control judiciar pentru săvârșirea unei infracțiuni anterioare. Cei doi au fost conduși la sediu pentru audieri și au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar  la finalizarea verificărilor se va propune o soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Articolul precedentSpitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe introduce programările online pentru pacienţi
Articolul următorÎnotător covăsnean, locul al II-lea la un concurs internațional în Norvegia