Peste 200 de sportivi, din județele Covasna, Harghita și Mureș, participă în acest sfârșit de săptămână la cea de a V-a ediție a Turneului Goldball „Christmas Edition”.

Asociația Aranylabda și Clubul Sepsi OSK organizează în acest sfârșit de săptămână, la Sfântu Gheorghe, o nouă ediție a competiției de fotbal în sală, dedicată juniorilor cu vârste de peste 14 ani.

Partidele vor avea loc sâmbătă, 15 decembrie, în Sala Sporturilor din strada Vânătorilor, cu începere de la ora 07:00, iar echipele care vor trece de grupe vor juca duminică, de la ora 17:00, la Arena Sepsi de la ieșirea din municipiul Sfântu Gheorghe spre Miercurea Ciuc, pentru a fi decise finalistele.

„Iubitorii fotbalului vor avea ocazia de a urmări și un meci demonstrativ, începând cu ora 16:30, între jucătorii care au evoluat în echipele municipiului Sfântu Gheorghe, în divizia B, Generaţia 1993 vs. Generaţia 2003”, au transmis organizatorii evenimentului.

La ediția din acest an a Turneului Goldball „Christmas Edition” și-au anunţat prezenţa 20 de echipe din județele Mureș, Harghita și Covasna.

Articolul precedentSancțiuni de zeci de mii de lei aplicate de polițiștii covăsneni în ultimele zile
Articolul următorSute de jucării donate de suporterii echipei Sepsi-SIC înaintea meciului cu Orman Genclik