Sute de jucării de pluș au fost donate joi, înaintea meciului de baschet din EuroCup Women, dintre Sepsi-SIC și echipa turcă Orman Genclik, care s-a jucat la Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe.

Suporterii au venit pregătiți, cu mic, cu mare, cu jucării pe care le-au aruncat pe terenul de baschet înaintea începerii primei partide. Cele aproximativ zece cutii pline cu jucării vor ajunge de Crăciun la copiii din Centrul de zi Boldog Apor Vilmos din Covasna.

https://www.facebook.com/sic.sepsi/videos/383930645709194/

Video: Facebook / Sepsi-SIC

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a fost învinsă joi, pe teren propriu, în ultimul meci din Grupa D al EuroCup Women, de turcoaicele de la Orman Genclik, cu scorul de 69-50.

„Îmi pare rău că nu am câștigat meciul împotriva echipei Orman Genclik, mai ales pentru fanii noștri. Mulțumim mult că ne-au susținut de la prima până la ultima clipă a meciului. Mulțumim pentru prezența și susținerea voastră. Acum o să ne concentrăm asupra Campionatului Național si asupra Cupei României”, a declarat căpitanul echipei, Annemarie Gödri-Părău la finalul meciului.

Antrenorul Zoran Mikes a declarat că deși jucătoarele au vrut să demonstreze că pot mai mult, nu s-au putut afirma în fața turcoaicelor, care au venit motivate să avanseze în EuroCup, însă înfrângerea de joi reprezintă „o lecție” pentru jucătoarele de la Sepsi-SIC, care acum se vor concentra pe Campionatul Național.

Foto: Facebook / Sepsi-SIC

Articolul precedentÎncepe Festivalul fotbalului la Sfântu Gheorghe!
Articolul următorDouă sectoare de drum din județul Covasna, închise din cauza viscolului