Izolația unui bloc din Sfântu Gheorghe s-a desprins din cauza vântului, iar pompierii au fost solicitați să intervină pentru degajarea a trei arbori scoși din rădăcini pe o stradă din municipiu.

La această oră, un echipaj din cadrul Secției Târgu Secuiesc intervene în localitatea Ojdula, acolo unde vântul puternic a doborât un copac pe partea carosabilă.  

„În urma manifestării fenomenelor meteo periculoase prognozate de codul roșu și a celui galben începând cu ora 18:00, emis pentru județul Covasna, s-a intervenit pentru degajarea a trei arbori scoși din rădăcina pe strada Gyertyanffy Ferenc din Sfântu Gheorghe. Se intervine cu un echipaj al Secției Târgu Secuiesc în localitatea Ojdula pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil (…) Un echipaj de pompieri cu o autospecială pentru intervenție și salvări de la înăltime intervine pe strada Liliacului din Sfântu Gheorghe la un bloc de locuințe de pe care s-a desprins izolația la etajul 4”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, slt. Marius Tolvaj.

Potrivit acestuia, la această oră, un echipaj al Detașamentului Sfântu Gheorghe, cu sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Zagon, intervine în localitatea Dobolii de Sus la un incendiu de vegetație care se manifestă pe o suprafață de aproximativ 2 ha.

 

Articolul precedentFamilie venită din Italia, în carantină în județul Covasna
Articolul următorCovăsneancă bătută de fiul ei pentru că nu i-a dat bani de alcool. O alta a fost bătută de concubinul beat