Pentru că nu sunt modificări semnificative faţă de anul trecut, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe nu va trimite în acest an locuitorilor scrisori de informare a situaţiei impozitelor locale datorate.

Direcţia de Finanţe Publice Municipale din Sfântu Gheorghe a comunicat în ultimele săptămâni doar persoanelor fizice care au avut modificări ale situaţiei fiscale, dar şi tuturor persoanelor juridice, detaliile despre nivelul impozitelor locale datorate pentru acest an.

În ceea ce priveşte restul locuitorilor, având în vedere că impozitele locale nu au suferit modificări importante faţă de anul trecut, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe nu va mai trimite anul acesta scrisori de informare asupra situaţiei fiscale. Prin această măsură municipalitatea va face şi economii în ceea ce priveşte cheltuielile care ar fi fost făcute cu trimiterea scrisorilor.

Nivelul impozitelor și taxelor locale s-a modificat față de anul 2018, fiind vorba însă doar de o indexare cu rata inflației de 1,3%.

Vă reamintim că acei contribuabili care plătesc anticipat până la 31 martie 2019 impozitele locale datorate pentru tot anul beneficiază de o bonificaţie în cuantum de 9%.

Articolul precedentProtest la Judecătoria Sfântu Gheorghe
Articolul următorInvestiţie de 11 milioane de euro în Parcul Industrial de lângă Sfântu Gheorghe