Sala de sport a Liceului „Kőrösi Csoma Sándor” din Covasna a fost recent renovată, iar lucrările, care s-au cifrat la 413.000 lei, au fost realizate cu fonduri de la bugetul local al Primăriei.

La rândul său fost elev al liceului, primarul stațiunii Covasna, Gyerő József, s-a declarat „bucuros” și „puțin invidios” pentru condițiile de care se vor bucura elevii în momentul în care se vor putea reîntoarce la cursuri.

„Lucrările au fost finanțate din bugetul local, iar procedura de achiziție a lucrării, activitățile organizatorice, administrative aferente au fost derulate de către conducerea unității de învățământ. Felicitări și mulțumiri pentru reușită. Mulțumiri și firmei constructoare pentru calitatea execuției. Ca fost elev al liceului, iubitor de sport, mă bucur (recunosc, sunt puțin și invidios) pentru condițiile îmbunătățite oferite generațiilor tinere. Dragi elevi, să o folosiți sănătoși și, după posibilități, cu grijă!”, a transmis edilul într-o postare pe pagina de Facebook.

Lucrările au fost unele ample și au cuprins refacerea substructurii terenului de joc, amenajarea de zone de duș pentru toate vestiarele, creșterea numărului de toalete și reabilitarea conductei de racordare la rețeaua publică de canalizare menajeră.

A fost montată pardoseală din tartan, iar tâmplăria interioară a fost schimbată, pereții interiori au fost zugrăviți, pe hol, în vestiare, băi și anexe au fost montate faianță și gresie, iar blocurile de apă au fost modernizate.

Foto: Facebook / Gyerő József

ImagineImagineImagineImagineImagine

 

Articolul precedentPeste 80 de termoscanere comandate pentru şcolile din judeţ. IŞJ Covasna: „Încă de săptămâna trecută mare parte dintre şcoli erau pregătite”
Articolul următorPrimăriile încep lupta împotriva ambroziei. Garda de Mediu Covasna: „Amenzile pot ajunge până la 20.000 lei pentru persoanele juridice”