Consiliul Județean Covasna intenționează să aducă instituțiile proprii într-un mediu de lucru corespunzător, întrucât acestea funcționează în prezent în diferite locații, iar unele dintre ele au devenit neîncăpătoare.

Astfel, în ședința de săptămâna trecută, consilierii județeni au votat trecerea cu titlu gratuit a fostei centrale termice din domeniul public al municipiului Târgu Secuiesc, în cel al Județului Covasna.

„Școala Populară de Arte și Meserii din Sfântu Gheorghe a semnalat  faptul că nu are spații suficiente, are nevoie de locații pentru desfășurarea cursurilor de formare dar și săli pentru evenimente”, a motivat președintele Consiliului Județean Covasna.

Imobilul de 230 mp, situat în strada Libertății, va fi amenajat cu diferite săli pentru Școala Populară de Artă și Meserii din Sfântu Gheorghe, care are în prezent 60 de elevi din Târgu Secuiesc, și alte aproximativ 30 de persoane care participă la cursuri de formare pentru adulți.

În plus, potrivit președintelui CJ Covasna, în municipiul Târgu Secuiesc dar și în împrejurimi există un interes din ce în ce mai ridicat pentru diferitele activități și cursuri de formare.

Foto: weradio.ro

Articolul precedentCum se închiriază un loc de parcare în Sfântu Gheorghe
Articolul următorPodul de la Ferenc József va fi reabilitat. Primăria Sfântu Gheorghe va crea 11 locuri de parcare noi