Federația Sanitas din România va organiza, în prima parte a anului 2019, o gală a membrilor și organizațiilor care se implică activ în activitățile sindicale de apărare și promovare a drepturilor angajaților din Sănătate și Asistență socială.

Evenimentul, care va avea loc anul viitor pe data de 1 mai, la București, își propune să premieze acele organizații care de-a lungul anilor s-au implicat activ în viața sindicală și au obținut rezultate excelente în munca lor.

„Noi vom participa. Va fi o competiție pentru un logo cu ocazia Centenarului și fiecare membru de sindicat, dacă va dori, va putea participa la acea competiție. De asemenea, în paralel, în afară de logo, va mai fi o competiție în care vor fi premiați acei activiști, membri de sindicat care se implică în viața sindicală. Am discutat cu colegii din biroul executiv să venim și noi, ca mișcare sindicală, să ne reamintim de anumite personalități ale lumii medicale, și de asemenea, să antrenăm și să premiem oamenii care în ultimii ani s-au dăruit acestei activități, de multe ori sacrificându-și familia și timpul. Avem peste 100.000 de membri și sunt sigur că sunt foarte mulți colegi care se implică serios în activitatea noastră.”, ne-a declarat președintele Sindicatului Sanitas Covasna, Vasile Neagovici.

Potrivit acestuia, înscrierile pentru competiția „Logo-ul Galei Sanitas” se fac până pe data de 20 noiembrie, iar câștigătorul  va fi desemnat pe data de 4 decembrie.

La nivelul județului Covasna, în cadrul Sindicatului Sanitas, activează în prezent 1827 de membri.

Articolul precedentFlashmob „Împreună prin dans”, vineri, la Sfântu Gheorghe
Articolul următorAproape 250 de amenzi aplicate de poliţiştii covăsneni în ultima săptămână