Sepsi OSK o întâlnește duminică pe campioana sezonului trecut, CFR Cluj, în ultima etapă din turul sezonului regulat.  

Antrenorul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe a declarat vineri, în cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului cu CFR Cluj, că deși va juca împotriva unui adversar „destul de greu, cu experiență și jucători de echipă națională”, formaţia pe care o pregăteşte este gata să se ridice la nivelul așteptărilor.

„Duminică ne așteaptă alt joc dificil, împotriva campioanei României, echipa care se află și în acest moment pe primul loc. Cred că ne putem ridica la nivelul adversarilor, am dovedit că putem să ne batem de la egal la egal cu orice echipă. Ne dorim cele trei puncte, bineînțeles ne dorim să facem un joc bun, cu atitudine foarte bună, determinare, și atunci cu siguranță și suporterii noștri vor aprecia munca pe care o facem. Întâlnim un adversar destul de greu, cu experiență foarte mare, cu jucători de echipă națională, dar suporterii trebuie să aibă încredere în noi că vom face tot ce depinde de noi ca să câștigăm acest meci”, a declarat Eugen Neagoe.

Antrenorul a mai precizat că are mare încredere în jucătorii echipei, și că și-ar dori ca suporterii să fie conștienți că nu va fi un meci ușor.

„Sunt într-adevăr într-un moment bun cei de la CFR Cluj, dar nu va fi ușor nici pentru ei duminică, pentru că noi am dovedit că suntem o echipă greu de învins, chiar dacă în acest moment nu mai suntem cea mai bună în defensivă. Obiectivul nostru este să rămânem în prima ligă iar dacă vom avea continuitate, rezultate bune, vom reuși. Ne dorim o clasare mai bună decât în sezonul trecut”, a mai declarat Eugen Neagoe.

Sepsi Osk nu se va putea baza în meciul de duminică pe mijlocașii Istvan Fulop și Bryan Nouvier.

Acesta din urmă este împrumutat de la echipa adversă, iar pentru a-l putea folosi în teren la meciul de duminică, clubul ar trebui să scoată din buzunar 100.000 de euro.

Meciul dintre Sepsi OSK și CFR Cluj se va disputa pe teren propriu, de la ora 21:00 și va fi transmis în direct pe Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport.

Articolul precedentPeste 200 de copii covăsneni au participat la activități pe tema siguranței rutiere
Articolul următorLa noapte trecem la ora de iarnă. Cum vor circula trenurile