De la 1 noiembrie, pacienţii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe vor putea face programări online pentru consultaţiile medicale din Policlinică.

Cele două modalităţi actuale pentru programări la Spitalul Judeţean, şi anume telefonic sau personal, la ghişeu, rămân în vigoare, însă la acestea se vor adăuga şi programările online.

„De la 1 noiembrie, pacienţii se pot programa la Policlinică şi prin platforma online de pe site-ul spitalului nostru, www.spitfog.ro. Aceştia pot alege medicul şi intervalul orar în care vor să se programeze. Noutatea faţă de alte spitale este că această platformă are un modul subsidiar prin care şi medicii de familie pot să programeze pacienţii direct din cabinetele lor. Noi credem că acest sistem de programare online va aduce un plus atât pentru pacienţi, cât şi pentru medici. Am vrut să fie cât mai simplu pentru utilizatori, adică programarea poate fi făcută în 2-3 minute”, a afirmat managerul Spitalului Judeţean, András-Nagy Róbert.

Acesta a declarat că anual în Policlinică sunt acordate circa 100.000 de consultaţii, iar măsura este menită să îmbunătăţească serviciile oferite pacienţilor.

Articolul precedentSepsi OSK pune în vânzare bilete pentru meciul cu CFR Cluj
Articolul următorDoi tineri au tâlhărit un taximetrist din Târgu Secuiesc