Ediţia din acest an a programului Tombola de Crăciun”, derulat în fiecare an de Crucea Roşie, filiala judeţului Covasna, a luat startul cu implicarea a 36 de companii şi asociații locale.

Potrivit organizatorilor, 500 de pachete cu alimente de bază urmează să fie oferite persoanelor cu dizabilităţi, vârstnicilor şi copiilor provenind din familii fără posibilităţi, sau care trăiesc în condiţii nefaste, iar Crucea Roşie lansează şi în acest an un apel către populație, să sprijine demersul organizaţiei de a oferi un Crăciun special celor fără posibilităţi.

Cei care doresc să cumpere bilete la Tombola de Crăciun le pot găsi la intrările magazinului Şugaş din Sfântu Gheorghe, zilnic, între orele 16:00 şi 20:00, iar începând cu data de 10 decembrie, între orele 16:00 şi 20:00 şi în magazinul Bertis din oraşul Covasna.

Câștigătorii tombolei vor fi desemnați în data de 27 decembrie, de la ora 12:00.

Donațiile în alimente, pachete cu premii pentru tombolă, dar și sponsorizările pot fi de asemenea făcute personal, la sediul Crucii Roșii din municipiul Sfântu Gheorghe. Cei interesați să facă o donație pot trimite un mesaj la adresa: [email protected].

Articolul precedentSepsi OSK produce şocul etapei: 4-2 cu FCSB
Articolul următorUrgenţele Spitalului Judeţean din Sfântu Gheorghe vor fi extinse