Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna au ridicat peste 3.000 de litri de alcool, înscrisuri și bunuri în valoare de 120.000 de lei, în urma unor percheziții.

La data de 9 decembrie, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna și cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna, au fost efectuate trei percheziții la domiciliul unei persoane fizice și sediile a două societăți comerciale.

În urma acestor activități polițiștii au descoperit și ridicat 3.210 litri de substanță lichidă incoloră, cu emanație specifică de alcool, în recipiente fără banderole fiscale sau etichete, precum și mai multe înscrisuri și bunuri în valoare totală de aproximativ 120.000 lei.

În cauză cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice al IPJ Covasna sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj-Marin.

Foto: IPJ Covasna

Articolul precedentDirecția Silvică Covasna, între realizările din 2018 şi obiectivele pe 2019
Articolul următorSancțiuni de zeci de mii de lei aplicate de polițiștii covăsneni în ultimele zile