Noul subprefect al judeţului Covasna, Cosmin Boricean, a depus joi jurământul de învestire în funcţie în prezenţa reprezentanţilor mai multor structuri, instituţii şi organizaţii, dar şi a președintelui Consiliului Județean Covasna, Tamas Sandor, și a noului prefect, Todor Iulian Constantin, instalat în funcție la finalul anului trecut

Acesta a fost numit oficial în funcția de subprefect în cadrul unei videoconferinţe cu ministrul Afacerilor Interne, și îl înlocuiește pe Necolaie Radocea, care a fost eliberat din funcție în urmă cu o săptămână.

„Odată cu numirea mea în funcția de subprefect al județului Covasna sunt convins că mi-am asumat o mare responsabilitate, în prin rând pentru cetățenii acestui județ. Consider că nu sunt doar reprezentantul Guvernului în teritoriu, ci și reprezentantul cetățenilor județului Covasna în ceea ce privește relația cu Guvernul (…) Îmi asum în totalitate responsabilitatea funcției și voi susține toate măsurile care vor duce la o dezvoltare a județului, printr-un dialog permanent cu autoritățile locale, reprezentanții presei, partenerii de dialog social, și cu cei din mediul privat”, a spus subprefectul în discursul ținut după rostirea jurământului de învestire.

Acesta a dat asigurări că activitatea pe care o va avea în noua funcție va respecta jurământul depus, și le-a transmis locuitorilor județului Covasna că le va sta la dispoziție permanent pentru încercarea soluționării problemelor care țin de Instituția Prefectului.

La râdul său, prefectul Todor Iulian Constantin a declarat că împreună vor forma „o echipă de succes”, pentru realizarea programului de guvernare al partidului.

Cosmin Boricean are 40 de ani, a ocupat începând cu anul 2016 funcția de consilier județean din partea PNL, însă a avut și funcții de conducere în cadrul Oficiului Județean de Poștă Covasna, iar în trecut a lucrat învățământ.

Foto: We Radio Sfântu Gheorghe

Articolul precedentSzimpla se închide pentru „mici-mari transformări”
Articolul următorPrimarul Antal Árpád: „De la Colectiv, ISU este perceput ca o frână în a obține autorizații. Fiți mai operativi, se pierd fonduri europene!”