Szimpla Sfântu Gheorghe se închide duminica aceasta pentru câteva zile, localul urmând să se redeschidă vineri, 7 februarie, de la ora 17:00.

Extravaganta cafenea, realizată în stilul „ruin-bar”, după modelul primului local de acest gen din lume deschis în Ungaria, va trece săptămâna viitoare prin „mici-mari transformări”, după cum anunță patronii, într-o postare pe Facebook.

Aceștia îi invită pe clienții care vor trece pragul localului în ziua redeschiderii, să depisteze și să fotografieze cel puțin 5 transformări proaspăt făcute, iar atenția la detalii le va fi răsplătită cu câte un „Free pass”, valabil 6 luni la toate concertele organizate de local.

La mijlocul lunii ianuarie, patronii barului au lansat pe Facebook campania „Una pe zi. Îți amintești?” (#oneperday), constând în postări zilnice ale unor fotografii de la începuturile localului, prin intermediul cărora clienții își pot aminti modificările făcute de-a lungul timpului.

Szimpla a devenit din ce în ce mai renumită nu doar pentru stilul simplist pe care îl adoptă (lucru sugerat și de numele localului), sau pentru faptul că aici clienții primesc macaroane în loc de paiele cu care sunt servite răcoritoarele în alte localuri, ci și datorită implicării în diverse campanii, cum ar fi „Seminţe cu suflet”, „Cycle to work”, „Szimpla Bazar” sau acţiuni de donare de sânge care au loc chiar în incinta localului, și care sunt derulate în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Covasna.

Articolul precedentTribunalul Covasna şi-a suspendat joi activitatea
Articolul următorCosmin Boricean a depus jurământul pentru funcția de subprefect al județului Covasna