În această perioadă au loc mai multe lucrări de modernizare pe străzile şi trotuarele din Sfântu Gheorghe, în mai multe zone ale oraşului.

Astfel, pe Aleea Căminului din cartierul Ciucului au fost asfaltate trotuarele, urmând ca în aceste zile, dacă vremea va permite, să fie asfaltate parcarea şi partea carosabilă.

A fost asfaltat şi trotuarul de pe partea blocurilor de pe strada Benedek Elek, şi au loc şi lucrări de plombare deocamdată pe străzile Grigore Bălan şi Fabricii, urmând ca în perioada următoare să se lucreze şi pe alte străzi care necesită astfel de lucrări.

În spatele blocului nr.9 de pe strada Grigore Bălan a început amenajarea parcării şi modernizarea trotuarului, iar în faţa Hotelului Bodoc a fost demolată fosta fântână arteziană, urmând a fi extinsă parcarea pentru autoturisme.

Pe strada Oltului în spatele blocului nr.4 au început lucrările la iluminatul public, urmând şi modernizarea parcării şi a zonei respective.

În ceea ce priveşte lucrările sezoniere, sunt 15 oameni în oraş care tund iarba în diverse zone, pentru că din cauza precipitaţiilor din ultima perioadă aceasta creşte într-un ritm foarte rapid.

Primarul Antal Árpád a anunţat că a fost emis şi ordinul de începere a lucrărilor pe strada Andrei Şaguna, fiind necesare avizele Poliţiei pentru a putea fi închisă strada şi a începe lucrările. Aici este vorba despre o lucrare mai complexă, de modernizare şi asfaltare în întregime a străzii.

De asemenea, pe străzile Puskás Tivadar şi Crângului s-a predat amplasamentul către constructori, fiind necesare şi aici avizele Poliţiei pentru a începe lucrările.

„Am dat din nou avizul de începere a lucrărilor pe strada Kós Károly, unde după negocieri de câteva săptămâni am reuşit să ne înţelegem cu constructorul să continue lucrările. Deci şi acolo aşteptăm avizele de la Poliţie pentru a putea începe lucrările”, a mai declarat primarul Antal Árpád.

Articolul precedentAproape 90 de tone de hârtii şi cartoane, colectate de şcolile şi grădiniţele din Sfântu Gheorghe
Articolul următorElevii claselor a XII-a susțin azi proba de evaluare a competențelor digitale de la BAC