????????????????????????????????????

Ziua Jandarmeriei Române va fi sărbătorită anul acesta de jandarmii covăsneni împreună cu colegii de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Brașov, astfel vor fi organizate activități la sediul inspectoratului dar și în centrul municipiului Sfântu Gheorghe.

Aceste activități vor debuta cu concursuri sportive, respectiv Cupa Jandarmeriei Române la  Futsal şi Campionatul de Şah Rapid, iar vineri, 29 martie, cu ediția a III-a a concursului „Din Istoria Jandarmeriei Române” ce se adreseaza elevilor din ciclul gimnazial şi liceal.

Duminică, 31 martie, de la ora 12:00, timp de 24 de ore jandarmii vă invită să participați alături de ei la o ștafetă care se va desfășura în Parcul Elisabeta.

Ziua porților deschise la sediul Inspectoratului va fi organizată marți, 2 aprilie, între orele 10:00-12:00, când vor fi expuse la faţa locului materiale aflate în dotarea jandarmilor care sunt folosite în misiuni, vor avea loc exerciții demonstrative ale colegilor jandarmi dar și ale câinilor de serviciu. Iubitorii muntelui vor putea vedea şi materialele specifice folosite de aceştia în misiunile din mediul montan executate de Jandarmeria Montană.

Momentul de încheiere a activităţilor dedicate Zilei Jandarmeriei Române la Sfantu Gheorghe va fi miercuri, 3 aprilie 2019, de la ora 12:00 la statuia lui Mihai Viteazul unde veţi putea asista la un ceremonial militar și religios, avansarea colegilor jandarmi, la premierea elevilor participanți la concursul de istorie, veţi putea vedea tehnica folosită de jandarmi în diferite misiuni dar şi autovehiculele aflate în dotarea inspectoratului.

Articolul precedent10 studenți primesc burse de la Primăria Sfântu Gheorghe
Articolul următorEchipă mobilă de intervenţie în cazurile de violenţă domestică, înființată în stațiunea Covasna