Anul acesta 12 persoane au aplicat pentru programul de burse iniţiat de Consiliul Local Sfântu Gheorghe, dintre care 10 dosare au fost declarate câștigătoare

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a lansat în anul 2014 programul de burse pentru studenţi, iar la ediţia din acest an s-au înscris 12 persoane. Printre câștigători se numără nouă studenți și un masterand.

Temele abordate de participanţii la bursă sunt interesante şi în acest an, iar printre ele se numără lucrările de licenţă „Placcc coffee and coworking. Design interior-hub Sfântu Gheorghe” sau „Analizarea creșterii gradului de conștientizare a preşcolarilor prin dezvoltarea echilibrului și coordonării”. Lista completă a candidaților, titlurile lucrărilor şi regulamentul de acordare a burselor se găsesc aici.

Valoarea bursei este de 300 de lei pe lună pentru studenți, 500 de lei pe lună pentru masteranzi și 1.000 de lei pe lună pentru doctoranzi. Durata acordării burselor este de 4 luni.

Beneficiarii burselor sunt obligați ca până la data de 30 iunie 2019 (licență și master) sau 30 septembrie (doctoranzii) să depună la sediul Primăriei Sfântu Gheorghe lucrarea de licență, master sau doctorat, în format tipărit și electronic.

În luna noiembrie a anului trecut, studenții absolvenți și-au prezentat lucrările la prima conferință a bursierilor organizată de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, iar în acest an, pe parcursul lunii noiembrie, va avea loc prezentarea lucărilor într-o nouă conferință cu bursierii din această sesiune.

Articolul precedentBugetul Primăriei Sfântu Gheorghe, estimat la peste 130 de milioane de lei
Articolul următorConcursuri sportive şi de istorie, ştafetă de alergare şi Porţi Deschise la Sfântu Gheorghe de Ziua Jandarmeriei