Caravana națională „Vreau să fiu antreprenor” ajunge pentru a doua oară la Sfântu Gheorghe și va aduce în fața tinerilor doi oameni de afaceri de succes care vor vorbi despre experiențele lor antreprenoriale.

Evenimentul va avea loc joi, 4 aprilie, de la ora 17:00, în Amfiteatrul Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” unde sunt așteptați să participe toți cei care vor să afle secretele unei afaceri de succes.

„Pentru noi, cei mai importanţi sunt tinerii pentru că credem că ei au şanse să schimbe ceva, dar aşteptăm persoane de toate vârstele. La orice vârstă poţi să devii antreprenor, nu există limită, oricine poate să o facă aşa că aşteptăm pe oricine la eveniment. Tema generală a evenimentului este antreprenoriatul, dar pe lângă asta vom aborda şi alte teme. În general, tinerii nu ştiu în ce direcţie își doresc să o ia şi cred că prin aceste evenimente poţi să îţi dai seama dacă te interesează şi vrei să faci ceva anume, iar poveştile antreprenorilor cumva îţi deschid orizontul acesta. Altfel este când vorbeşti cu o persoană cu experiență şi poţi să îi pui întrebări”, a declarat ambasadorul evenimentului în județul Covasna, Bogdan Todoran.

Primul vorbitor al ediției din acest an este omul de afaceri Felix Pătrășcanu, co-fondatorul firmei de curierat FAN Courier, membru fondator al Asociației Operatorilor de Curierat din România (AOCR), membru în echipa de conducere Romanian Business Leaders și lider al proiectului RePatriot.

Al doilea antreprenor invitat în cadrul ediției din acest an este Ionuţ Ţaţa, fondator și președinte al Clusterului pentru Inovare și Tehnologie ALT Brașov, fondator Iceberg Consulting și dezvoltator a sute de proiecte în consultanță, strategie, finanțare, dezvoltare economică, energii regenerabile, transfer tehnologic, start-up și digitalizare.

Înscrierile se fac online, locurile sunt limitate

Toți cei care vor să participe la conferința „Vreau să fiu antreprenor” se pot înscrie accesând link-ul: https://goo.gl/forms/DyCteY3lvGyOGyyF3.

„Vreau să fiu antreprenor” este un proiect național dezvoltat de Fundația Romanian Business Leaders, o comunitate de antreprenori, manageri și profesioniști români din diverse domenii. Până în prezent, peste 27.000 de tineri din 38 de județe au participat la evenimentele organizate în cadrul acestui proiect.

Următoarea conferință pe teme de antreprenoriat va avea loc în data de 11 aprilie, de la ora 17:00, la Centrul Cultural Reduta din Brașov, unul dintre invitați fiind omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, cel care a construit primul metru de autostradă din Moldova.

 

 

 

Articolul precedentMesajul misterios din Piaţa Centrală a fost descifrat
Articolul următorCovăsnenii care nu au deșeuri vor plăti facturi mai mari la salubritate