UPDATE (ora 19:30) 

Potrivit IPJ Covasna, din accident a rezultat rănirea ușoară a pietonului acesta fiind transportat de un echipaj SMURD la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferul vinovat s-a dovedit a fi… femeie.

„Atât conducătoarea auto, cât și pietonul, au fost testați alcoolscop, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite IPJ Covasna.

Știrea inițială:

Un bărbat în vârstă de 38  de ani a fost accidentat joi, pe trecerea pentru pietoni de pe str. Varadi Jozsef din Sfântu Gheorghe, în apropierea Casei de Cultură „Kónya Ádám”.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 16:30 și, potrivit IPJ Covasna, bărbatul se angajase regulamentar în traversarea străzii atunci când a fost lovit de mașină.

„Din primele verificări rezultă faptul că un bărbat de 38 de ani, în timp ce traversa strada Varadi Jozef, pe trecerea pentru pietoni a fost surprins și accidentat de către un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 63 de ani. Pietonul a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri, la acest moment nu avem informații referitoare la starea acestuia”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, subinspector Radu Stroe.

Un echipaj SMURD a transportat victima de urgență la spital pentru îngrijiri medicale, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, slt. Marius Tolvaj a precizat că victima era conștientă în momentul în care a fost preluată și transportată la spital.

Articolul precedentCursuri suspendate parţial în 6 şcoli din judeţ, pe fondul numărului mare de viroze respiratorii
Articolul următorAproape 30% dintre locuitorii din Sfântu Gheorghe şi-au plătit deja impozitul pe locuinţă şi teren