Aproape 170 de familii cu trei sau mai mulţi copii din Sfântu Gheorghe au solicitat Primăriei cardurile pentru familii numeroase, în urma programului lansat de municipalitate la începutul acestui an.

Folosind aceste carduri, posesorii pot beneficia de gratuităţi sau reduceri la evenimentele culturale şi la centrele de agrement din subordinea Primăriei.

Autorităţile locale sunt convinse că programul este benefic pentru dezvoltarea comunităţii locale, menţionând că acesta va avea efecte pe termen lung, iar rezultatele vor putea fi cuantificate peste câţiva ani.

Începând din acest an familiile care au minimum trei copii beneficiază de abonamente gratuite în parcările publice din municipiu şi 75% reducere la serviciile şi programele oferite de instituţiile publice din subordinea Primăriei, respectiv la teatru, cinema, casa de cultură, patinoar, piscină, ştrand, pârtia de schi şi baza de agrement de la Şugaş Băi, etc.

Pentru a beneficia de aceste facilităţi, părinţii trebuie să aibă domiciliul sau reşedinţa în Sfântu Gheorghe, cel puţin unul dintre părinţi trebuie să aibă un loc de muncă, iar elevii să nu aibă mai mult de 20 de absenţe nemotivate în decursul anului şcolar anterior.

Depunerea dosarelor se poate face pe tot parcursul anului.

Articolul precedentInvestiţii de 24 de milioane de lei la Colegiul „Székely Mikó” din Sfântu Gheorghe
Articolul următorFermierii covăsneni, consiliați cu bani din Ungaria