Luptătoarea CSM Sfântu Gheorghe, Mădălina Linguraru este noua concurentă de la Exatlon – un format sport-reality, unde două echipe formate din atleți Olimpici, fotbalişti şi/sau celebrități cu abilități sportive participă la trasee construite special.

Al doilea sezon al reality show-ului Exatlon România a debutat pe 29 august, cu 20 de concurenți (10 vedete și 10 oameni de rând), împărțiți în două echipe reprezentative fiecăruia: „Faimoșii” (vedetele) și „Războinicii” (oamenii de rând). Filmările au loc în orașul Las Terrenas, pe coasta de nord a Republicii Dominicane.

Participanții, care au fost aleşi în funcție de testele de condiție fizică şi sporturile practicate, se întrec pe trasee provocatoare la cel mai înalt nivel.

Spre deosebire de primul sezon, telespectatorii nu vor mai avea posibilitatea de a-și vota concurenții favoriți. Eliminările se vor face pe criterii sportive, așadar, în acest sezon, din echipa pierzătoare vor fi nominalizați doi concurenți. Primul concurent nominalizat este cel care a obținut cele mai puține puncte în jocurile din săptămâna respectivă, iar al doilea este nominalizat de către Jucătorul săptămânii. Cei doi intră la duel și concurează pe un traseu de mai multe ori, plecând de la scorul 5-5. Pentru fiecare tură pierdută, concurentul pierde câte un punct, iar cel care ajunge primul la 0 puncte este eliminat.

Mădălina Linguraru a făcut spectacol încă de la început

Multipla campioană națională și internațională, Mădălina Linguraru a făcut spectacol pe traseu încă de la început, reușind în emisiunea de miercuri, 17 octombrie, să o învingă pe concurenta din echipa adeversă (Faimoșii), Cristina Nedelcu.

Am simţit că este o experienţă frumoasă şi o nouă provocare pentru mine venirea la Exatlon, pentru că este ceva cu totul diferit faţă de ce am făcut până acum. Finalurile mi se par un pic cam dificile”, a fost primul mesaj al Mădălinei Linguraru după ce a intrat în competiţie.

Susținută de antrenorul lotului de lupte libere, Mátéfi Árpád

Luptătoarea în vârstă de 26 de ani face parte, în prezent, din Lotul Național de lupte libere, iar printre medaliile obținute de Mădălina sub îndrumarea antrenorului Mátéfi Árpád se numără cele de argint, din 2015 și 2016, la Campionatele Naționale Individuale de seniori, și medalia de aur la Turneul Internațional de seniori, adjudecată în 2016.

Cu cât stai mai mult în competiție, cu atât iei bani mai mulți. Ne dorim să stea cât mai mult, e pregătită. Acum, dacă ar putea să stea o lună, o lună și jumătate ca să câștige ceva bani ar fi excelent. S-a sfătuit cu mine și i-am zis: de ce nu? Să încerce, în competiție mai este o fostă luptătoare de a mea, Ana Maria Otvos. Ar fi nemaipomenit ca Mădălina să câștige, dar nu ne gândim prea departe, deocamdată acolo ești premiat și în funție de cât de mult reziști, iar Mădălina este un caz fericit, este încă activă, restul concurenților nu prea sunt activi”, a declarat antrenorul CSM Sfântu Gheorghe, Mátéfi Árpád.

Articolul precedentAproape 1.000 de elevi covăsneni vor merge în excursii prin programul „Mai mult decât un loc pe hartă”
Articolul următorHotelul Daniel Castle din Tălișoara, premiat la Bruxelles pentru cea mai bună afacere familială din Europa