Miercuri seară, în apropierea intersecției DN13E cu Drumul Comunal 20A, în zona Câmpu Frumos, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia opt persoane au suferit leziuni.

Din cercetările polițiștilor s-a stabilit că un bărbat de 41 de ani, care conducea un autovehicul cu 8+1 locuri dinspre Sfântu Gheorghe către Reci, a efectuat o manevră de depășire neregulamentară (în zona de acțiune a indicatorului ”Depășirea interzisă”) și a intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla pe același sens, efectuând un viraj la stânga pentru a pătrunde pe DC 20A.

În urma impactului autoturismul lovit a fost proiectat în afara părții carosabile. Două persoane, ambele pasagere în autoturism, au fost rănite grav, iar alte șase persoane, printre care și un copil de 5 ani, au suferit răni ușoare.

Conducătorii auto implicați au fost testați cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ în ambele cazuri. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii atrag din nou atenția asupra importanței respectării regulilor de circulație, pentru prevenirea implicării în accidente rutiere. Circulați cu prudență sporită, păstrați o distanță de siguranță între autovehiculele aflate în mers și asigurați-vă temeinic la efectuarea oricărei manevre.

Articolul precedentVIDEO. Antal Árpád are o explicaţie pentru voturile UDMR în judeţele „româneşti”: simpatia oamenilor pentru Viktor Orbán
Articolul următorTrei harghiteni, reţinuţi pentru violarea unei tinere din Sânzieni