Trei bărbaţi din Harghita, cu vârste cuprinse între 20 și 29 de ani, au fost reţinuţi de poliţiştii covăsneni după ce ar fi violat o femeie de 29 de ani din comuna Sânzieni, judeţul Covasna.

În urma activităților investigative efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală – Târgu Secuiesc, au fost identificați trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 29 de ani, toți din județul Harghita, bănuiți de comiterea infracțiunii de viol.

Din cercetările efectuate până la acest moment s-a stabilit că, în seara zilei de 18 mai, în timp ce se deplasau cu un atelaj cu tracțiune animală, cei trei au acostat o femeie de 29 de ani pe raza comunei Sânzieni, pe care au condus-o într-o zonă aflată la marginea comunei, unde au întreținut relații intime cu aceasta, împotriva voinței sale.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Covasna, urmând să fie prezentați Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Secuiesc, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

 

Articolul precedentAccident cu mai mulţi răniţi pe DN13E în zona Câmpu Frumos
Articolul următorRazie a polițiștilor joi dimineaţă la Sfântu Gheorghe. Trei persoane bănuite de furt au fost reținute