Peste 140 de nominalizări pentru Gala Visit Covasna au fost trimise până în prezent, pentru cele 18 categorii. este 140 de nominalizări pentru Gala Visit Covasna au fost trimise până în prezent, pentru cele 18 categorii.

A început votul online pentru prima ediție a Galei Visit Covasna. Publicul își poate vota favoriții din domeniul turistic, la una dintre cele 18 categorii, pe site-ul: gala.visitcovasna.com.

Votul online este legat de adresa IP și de adresa e-mail, astfel că publicul poate vota pentru un singur candidat la fiecare categorie.

„Ne face o deosebită plăcere faptul că au fost trimise peste 140 de nominalizări la cele 18 categorii. Mulțumim tuturor celor care și-au nominalizat favoriții. Fiecare nominalizare poate fi vizualizată pe pagina galei. Conform regulilor, se poate vota în zilele următoare, până pe data de 17 martie. Obiectivul nostru este să recunoaștem activitatea actorilor turistici din județ și să-i răsplătim pe cei mai buni în cadrul galei”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Covasna, Grüman Róbert.

Totodată, președintele Camerei de Comerț și Industrie Covasna, Edler András György, a declarat că nominalizările făcute sunt “interesante și valoroase”.

„Acest lucru indică faptul că oamenii sunt interesați și consideră că este important să recunoaștem munca lucrătorilor din turismul județean. Faptul că nu doar noi, instituțiile participante la organizarea galei, întrevedem oportunități în puterea turismului județean, este un feedback pozitiv pentru noi. Nu va fi ușor pentru juriu, dar având în vedere votul publicului, sunt sigur că se va face o apreciere justă și rezultatul va fi unul echitabil”, a declarat Edler András György.

Gala Visit Covasna este organizată de Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în județul Covasna, Consiliul Județean Covasna și Camera de Comerț și Industrie Covasna.

Cei mai buni actori din domeniul turismului vor fi desemnați și premiați pe baza rezultatului voturilor publicului și pe baza deciziei juriului, care este compus din nouă membri.

Decernarea premiilor se va desfășura pe data de 21 martie, în Sala de conferințe a Hotelului Fidelitas din Sfântu Gheorghe.

Articolul precedentAproape 8 milioane de lei pentru extinderea și modernizarea Urgențelor din Sfântu Gheorghe
Articolul următor10 cazuri de gripă confirmate în județul Covasna în ultima săptămână