„Nici un copil nu trebuie să fie uitat de Moș Nicolae”. Jandarmii covăsneni continuă seria faptelor bune din luna cadourilor, astfel că sâmbătă s-au transformat din nou în ajutoarele lui Moș Nicolae și au vizitat o familie monoparentală din județ, oferindu-le celor mici cadouri.

,,Dăruim din puținul nostru, pentru că fiecare om are dreptul la o surpriză plăcută. Oricât de mare, ori mică ar fi ea! Cu acest crez în minte, am pus mână de la mână, ban lângă ban, pentru a oferi bucurie și un crâmpei de fericire unei familii monoparentale, a cărei mamă drămuind cu grijă resursele financiare, în mod sigur nu ar fi pus pe primul loc sprijinirea lui Moș Nicolae. Ne-am substituit noi lui și le-am oferit în dar cadouri, pentru că nici un copil nu trebuie să fie uitat în această frumoasă zi! Așa că oferiți și voi din prea plinul sufletului măcar o bomboană, copiilor cu obraji roșii de frig! Noi vom continua să oferim și nu din datorie, ci din suflet!”, au transmis reprezentanții IJJ Covasna.

Săptămâna trecută, câțiva jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Covasna i-au vizitat pe copiii internați în Spitalul Municipal Târgu Secuiesc, cărora le-au dus cadouri.

Imagine

Articolul precedentDGA Covasna marchează Ziua Internațională Anticorupție prin Gala SMART
Articolul următorFoto. Aproximativ 70 de copii maltezi l-au așteptat sâmbătă pe Moș Nicolae. Faptele bune continuă