Grupele de copii și tineret, alături de grupa tinerilor cu dizabilități a Serviciului de Ajutor Maltez din Sfântu Gheorghe au primit sâmbătă vizita lui Moș Nicolae.

Aproximativ 70 de copii s-au adunat la sediul organizației și au luat parte la o serie de activități, în așteptarea darurilor.

„Moș Nicolae se află încă printre noi. În filiala noastră a devenit deja o tradiție așteptarea moșului. Grupele de copii și tineret, respectiv grupa tinerilor cu dizabilități, s-au adunat cu mic cu mare în sediu, în această după-amiază. Activități interesante au urmat una după alta, ne-am jucat, am cântat și am zâmbit foarte mult. Moș Nicolae a văzut cu siguranță hărnicia micilor voluntari, deoarece în sacul lui a adus daruri pentru toți. Mulțumim tuturor pentru toată dăruirea de care au dat dovadă și în acest an.

În ultimele săptămâni, voluntarii maltezi au vizitat câteva cămine de bătrâni din județul Covasna, le-au cântat și le-au recitat poezii persoanelor vârstnice, și le-au oferit coronițe de Advent. Faptele bune continuă și în perioada următoare întrucât voluntarii organizației au regândit clasicul calendar de Advent și îi îndeamnă pe locuitorii municipiului Sfântu Gheorghe să li se alăture făcând câte o faptă bună zilnic până la Crăciun.

ImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagine

Articolul precedentFOTO. Jandarmii covăsneni l-au dus pe Moș Nicolae în casa unei familii defavorizate
Articolul următorAntrenorul Sepsi OSK, optimist înainte de partida cu Academica Clinceni