Liderul UDMR Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, care este şi primarul municipiului, crede că, „dacă am trăi într-o ţară normală”, Poşta Română ar trebui să emită un timbru cu László Tőkés, la 30 de ani de la Revoluţia din decembrie 1989.

Antal Árpád a afirmat că Tőkés László a avut un rol important în evenimentele care au dus la căderea regimului comunist.

„În ultimii 30 de ani, Tőkés László a fost victima distrugerii imaginii unui om, aşa cum poate fi predat la universitate. Deci, el în 30 de ani a fost stigmatizat, imaginea lui a fost distrusă foarte conştient de anumite forţe, să fim foarte realişti. Dar, într-o ţară normală, Poşta Română ar trebui să scoată în decembrie 2019 timbre cu Tőkés László, pentru că fără el nu am fi aici unde suntem acum. Că e bine, că e rău, eu zic că e bine că s-a schimbat regimul, dar nu poţi să negi istoria întotdeauna. Asta e tragedia acestei ţări, a acestui popor, că tot timpul rescriem istoria, o rescriem aşa cum ne place. Nu se poate, pe teren lung nu funcţionează. E ca un balon pe care îl tot umfli şi la un moment dat…”, a declarat Antal Arpad.

Articolul precedentContinuă proiectul educaţional “Micii meșteri populari”. Elevii clasei a II-a de la CNMV în vizită la MNCR
Articolul următorNu s-a confirmat prezenţa pestei la porcii găsiţi în lacul de lângă Vârghiş