Sportivii Show Time Sport Club Sfântu Gheorghe s-au întrecut zilele trecute la una dintre cele mai puternice întreceri de ju-jitsu din Europa, care a adunat la start 1.300 de concurenți din 27 de țări.

Campionatul Balkanic U18, U21 & Adulți – ediția a 16-a și Cupa Mondială U12, U14 & U16 s-a derulat în perioada 13-15 septembrie, la Sala Polivalentă din București, iar sportivii covăsneni de la Show Time Sport Club Sfântu Gheorghe au reprezentat cu mândrie județul Covasna, reușind să obțină rezultate remarcabile.

Lotul Show Time a fost format din 10 sportivi, un antrenor și un arbitru/technician, toți punând umărul la succesul echipei naționale a României, care la finalul întrecerii a reușit să cucerească locul 1 pe națiuni.

„Cea mai bună performață a echipei noastre a adus-o căpitanul de echipă, Popa Denisa Ștefania, sportivă de top, care a cucerit atât la U21 ani cât și la Senioare, ambele la categoria -52kg Fighting, medalia de argint, devenind astfel dublă-campionană Balkanică. O performanță deosebită a fost prestația sportivei Florescu Nicoleta Narcisa ce a cucerit medalia de bronz la categoria U16 ani -63kg proba Fighting și medalia de argint și titlul de vice-campioană a categoriei U16 ani -63kg Jiu Jitsu. Cea mai mică sportivă a lotului, Măsar Miruna, după o prestație cursivă, cu multă ambiție, a reușit să urce pe treapta a doua a podiumului devenind la cei 11 ani cea mai tânără vice-campioană a probei de Fighting. Dintre sportivii care s-au remarcat cu meciuri frumoase și prestații bune se pot număra Mihalca Izabella Zina (locul 4), Stoican Alis Maria (locul 4), Artene Vlad (locul 5), Neagu Mihail (locul 5), Negrea Tudor, Pantelimon Alin și Toma Ștefania”, a transmis președinte ACS Show Time, Anton Ciprian.

Potrivit acestuia, după experiența plină de emoții și andrenalină, sportivii ACS Show Time Sfântu Gheorghe încep pregătirile pentru evenimentele următoare, printre acestea numărându-se și participarea la Campionatul Mondial de Ju-Jitsu din Creta, care va avea loc în perioada 25-27 octombrie.

„Ne reântoarcem acasă și pregătim deplasarea către Campionatul Mondial de Ju-Jitsu din Creta / Grecia din perioada 25-27 octombrie dar și pentru celelalte activități ca GOM 0.1 (Guest Open Mat) pentru copii și fete pe care îl vom desfasura la sala Show Time Sport Club, precum și participarea unui număr de 9 sportivi la primul Campionat National de Brazilian Jiu Jitsu din România, dedicat exclusiv aduților (+18 / -30 ani) și Master (+30 ani) ce va avea loc la București, ambele evenimente desfășurându-se pe data de 21 septembrie 2019. Ne pregătim și pentru demonstrațiile de Shotokan Karate-Do și Jiu Jitsu din data de 22 septembrie, cu ocazia Zilelor Sportive Sfântu Gheorghe, demonstrații ce le vom efectua începând cu ora 15:50 și până la 16:50 pe scena principală din zona Sepsi Arena. Mulțumim susținătorilor și sponsorilor pentru aportul adus bunei funcționări a sportului de contact din cadrul asociației, Consiliului Local al municipiului Sfântu Gheorghe pentru sprijinul financiar acordat pentru a putea plăti o parte din taxele de participare, sprijin financiar venit prin programul „Sfântu Gheorghe sprijină sportul”, însă și părinților sportivior ce au făcut ca acest succes al întregii echipe să fie realizabil”, a mai transmis președinte ACS Show Time.

Foto: ShowTime Sfântu Gheorghe

Articolul precedentTitlul „Kürtőskalács-ul Anului 2019 în Ţinutul Secuiesc” merge în județul Harghita
Articolul următorAccident mortal la Bixad: un copil de 15 ani pe bicicletă a fost lovit de o remorcă