Un scandal iscat între doi bărbați din Sfântu Gheorghe s-a încheiat cu un arest la domiciliu și dosare penale pentru mai multe infracțiuni, după ce unul dintre ei aproape a călcat cu mașina două persoane, a fugit de la locul faptei și a încercat să scape de autoturism pe o stradă din Sfântu Gheorghe.

Potrivit IPJ Covasna, incidentul s-a petrecut în data de 20 august, în jurul orei 22:00, când oamenii legii au fost sesizați prin 112 despre faptul că pe strada Varadi Jozsef are loc un scandal între mai multe persoane.

În urma verificărilor, aceștia au stabilit că un bărbat de 23 de ani a lovit cu mașina poarta unui imobil și a accidentat o persoană în vârstă de 58 de ani care se afla în curte, moment în care fiul victimei l-a atacat pe șofer cu un obiect tăios și ascuțit. Acesta din urmă a manevrat mașina cu spatele și l-a acroșat pe agresor, după care a fugit și a abandonat mașina pe o stradă din apropiere.

„Fiul persoanei vătămate, de altfel și participant în conflict, l-a agresat fizic pe conducătorul auto cu un obiect tăietor-înțepător, provocându-i leziuni în zona brațului superior (…) Victimele au fost transportate la Urgențele Spitalului Judeţean din Sfântu Gheorghe în vederea acordării de îngrijiri medicale, una dintre ele rămânând internată”, au transmis reprezentanții IPJ Covasna.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că tânărul care se afla la volan nu avea permis de conducere pentru nicio categorie, și-n plus, la testarea cu aparatul alcooltest acesta a indicat valoare de 0,91 mg/l în aerul expirat, astfel că bărbatului i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili concentrația de alcool din sânge.

Potrivit IPJ Covasna, Judecătoria Sfântu Gheorghe a dispus măsura arestului preventiv la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile în cazul tânărului de 23 de ani,  care s-a ales și cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.

 

Articolul precedentProgram complet Cinema Arta pentru perioada 23-29 august
Articolul următorŞeful IPJ Covasna, Daniel Ivaşcu „nu comentează acuzaţiile apărute” după publicarea filmării în care acesta primește răspunsurile de la examinatori