Sepsi OSK a pierdut cu 1-0 meciul jucat sâmbătă pe teren propriu împotriva lui Dinamo Bucureşti.

Cele două echipe veneau după meciuri total diferite în prima etapă din 2019. Sepsi OSK a pierdut surprinzător la ultima clasată, FC Voluntari, cu un categoric 4-2, în timp ce „câinii” au câştigat clar 3-0 cu Poli Iaşi.

Meciul de sâmbătă seara a început destul de dinamic, cu mai multe faze de poartă, însă fără nicio ocazie clară de a înscrie.

În schimb, arbitrul Sebastian Colţescu s-a văzut nevoit să acorde mai multe cartonaşe galbene în prima repriză pentru intervenţii dure ale jucătorilor.

A doua repriză a început cu Sepsi în atac, însă în min. 55 Dinamo primeşte un penalty după o intervenţie imprudentă a lui Jovanovic în propriul careu. Dan Nistor a transformat şi i-a adus pe „câini” în avantaj.

Sepsi nu a reuşit să egaleze, deşi mingea a lovit de două ori bara lui Dinamo, prima oară după un şut deviat al lui Sato, iar a doua oară la o lovitură liberă executată frumos de Tandia.

Sepsi pierde al doilea meci din 2019 şi coboară pe locul 6 în clasament, urmând trei meciuri decisive pentru calificarea în playoff în care formaţia din Sfântu Gheorghe nu mai are voie să facă paşi greşiţi.

Urmează deplasarea la Mediaş pentru meciul cu Gaz Metan care va avea loc pe 17 februarie, apoi un meci acasă cu Viitorul Constanţa pe 22 februarie şi deplasare la CFR Cluj în ultima etapă.

Articolul precedentNeagoe înainte de Sepsi – Dinamo: „Nu e o tragedie dacă nu câştigăm”
Articolul următorPeste 39 de tone de hârtie şi carton colectate de elevii covăsneni