Antrenorul echipei Sepsi OSK, Eugen Neagoe, a vorbit vineri, într-o conferinţă de presă, despre partida pe care formaţia din Sfântu Gheorghe o va disputa sâmbătă împotriva lui Dinamo Bucureşti.

Tehnicianul lui Sepsi a insistat din nou pe importanţa celor trei puncte puse în joc, având în vedere obiectivul echipei de a se califica în playoff.

„Este primul meci pe care îl jucăm în faţa suporterilor în acest an. Sunt trei puncte importante puse în joc pe care ni le dorim foarte mult pentru a ne consolida poziţia în primele 6 echipe ale clasamentului”, a declarat Neagoe.

În afară de problemele deja cunoscute, şi anume accidentaţii Fulop Istvan şi Bryan Nouvier, tot lotul Sepsi OSK este apt de joc şi nu există suspendări, astfel că Eugen Neagoe speră să aibă inspiraţia să alinieze cel mai bun 11 posibil.

„Sperăm să fie un joc bun, să jucăm mai bine decât adversarul şi să marcăm mai multe goluri decât ei. Sunt convins că băieţii noştri vor avea o atitudine pozitivă şi vom reuşi un joc bun şi cu ajutorul publicului”, a mai spus Neagoe.

În ceea ce priveşte adversarul de sâmbătă, Neagoe a declarat că Dinamo este un nume mare în fotbalul românesc. „Nu trece prin cele mai bune momente, dar aţi văzut, chiar dacă au schimbat mulţi jucători, au reuşit să câştige contra celor de la Iaşi cu 3-0, bravo lor! Dar sincer nu mă interesează ce vor face cei de la Dinamo în continuare, mă interesează jocul nostru şi rezultatele noastre pentru că ne dorim să rămânem în primele 6”, a punctat Neagoe.

„Îmi doresc foarte mult să câştigăm meciul de sâmbătă, dar nu e o tragedie dacă nu reuşim. Mai sunt trei etape, 9 puncte, avem şanse în continuare. Cei de la Dinamo au însă ultima şansă, dacă nu câştigă nu mai au nici teoretic şanse la playoff”, a declarat Neagoe.

Articolul precedentSe strâng fonduri pentru reconstrucția parohiei din Bixad, arsă în incendiul de duminică
Articolul următorSepsi OSK a pierdut acasă cu Dinamo şi îşi complică situaţia în clasament