Prefectura Covasna a comunicat situația cazurilor de coronavirus la nivelul județului, conform datelor Direcției de Sănătate Publică.

Potrivit informării, în prezent, în unități spitalicești, sunt internați 30 de pacienți bolnavi de COVID-19, dintre care 21 la Spitalul Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe, 8 la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov și o persoană la Spitalul Municipal de Urgență din Odorheiu Secuiesc.

De la începutul pandemiei și până în prezent, în județul Covasna au fost declarați vindecați 208 pacienți.

În ultimele 24 de ore, încă o persoană diagnosticată cu noul coronavirus a fost internată în spital.

Marți, în carantină instituționalizată se aflau 10 persoane, iar alte 1.047 erau plasate în izolare la domiciliu, sub monitorizare medicală.

De la ultimul comunicat al Prefecturii, datorită faptului că au respectat recomandările autorităților și starea de sănătate le-a permis, o persoană a ieșit din carantină, iar alte 101 de persoane au ieșit din autoizolare.

Un număr de 4.794 de teste au fost prelucrate, până în prezent, pentru județul Covasna, la care se adaugă alte 1.754 de teste recoltate de la suspecți din județele Brașov și Sibiu.

Articolul precedentPărinţii îşi pot lăsa copiii la grădiniţă pe perioada vacanţei de vară
Articolul următorLeo Grozavu (Sepsi OSK), după 1-2 cu FC Voluntari: „Cu această înfrângere am intrat într-o zonă periculoasă”