Sepsi OSK a pierdut, marți seară, pe teren propriu, în fața FC Voluntari. Covăsnenii antrenați de Leo Grozavu rămân fără victorie în playout după meciul încheiat 1-2 pentru ilfoveni.

Gazdele au condus cu 1-0, dar au fost dezavantajate de arbitrul Horia Mladinovici, care le-a refuzat un gol perfect valabil în minutul 6.  Eroarea de arbitraj putea schimba soarta partidei, însă golul a fost anulat deşi mingea trecuse de linia porţii.

Antrenorul Leo Grozavu și-a stăpânit cu greu neumulțumirea la finalul partidei.

„N-am avut ce să le spun băieților vizavi de implicare și atitudine. Fotbalul e făcut din momente psihologice. E foarte greu atunci când ești nedreptățit. Unii profită, iar alții pătimesc. Vreau doar să ni se dea ce trebuie să ni se dea. Au fost câteva momente de presiune, noi am fost puțin uluiți, azi am pierdut un meci pe care nu trebuia să-l pierdem și cu această înfrângere am intrat într-o zonă periculoasă. Când marchezi foarte repede, trebuie să fii atent. Ești pedepsit când te relaxezi rapid. A fost un meci frumos, dar pentru noi s-a terminat rău. Nu trebuia să pierdem această partidă, intrăm într-o zonă extrem de periculoasă”, a spus Leo Grozavu.

Startul meciului a fost extrem de spectaculos, cu un gol marcat de gazde în secunda 26. În minutul 8, Sepsi a înscris din nou, dar „centralul” Horia Mladinovici nu a validat golul reușit de Istvan Fulop. Șutul mijlocașului de la Sepsi a fost respins in-extremis de Cojocaru, însă reluările au arătat că mingea trecuse de linia porții.