Ateliere, prezentări legate de securitatea în muncă, cum să te prezinți la un interviu de angajare, cum să redactezi un Curriculum Vitae și, cel mai important, șansa de a interacționa cu angajatorii, sunt câteva dintre activitățile la care întorsurenii, și nu numai, vor putea lua parte în perioada 9-10 august în cadrul primului Târg de locuri de muncă „Zilele Carierei”.

Evenimentul, organizat și coordonat de Centrul de Tineret Întorsura Buzăului, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Covasna și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Covasna le va oferi atât absolvenților, cât și șomerilor, ocazia de a face cunoștință cu angajatorii, aceștia din urmă având totodată șansa de a promova activitatea firmelor pe care le reprezintă prin diferite prezentări și ateliere.

„Evenimentul va oferi o șansă de interacțiune între angajatori și viitori angajați. Vor fi organizate ateliere diverse, prin care cei interesați vor putea învăța să redacteze un Curriculum Vitae, cum să se prezinte la interviurile de angajare, să afle ce înseamnă securitatea în muncă, dar și să dobândească îndeletniciri în domeniile hand-made”, au transmis organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Zilele Carierei se vor derula la Liceul Teoretic „Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului, iar participarea este gratuită nefiind percepute taxe.

Târgul va fi deschis vineri, 9 august, între orele 14:00 – 18:00 și sâmbătă, 10 august, între orele 10:00 – 18:00.

 

Articolul precedentAkcent, DJ Project, Matteo și trupa suedeză Rednex concertează în septembrie la Covasna
Articolul următorValea Zânelor din Covasna devine în weekend Raiul trabantiștilor