Formația suedeză Rednex, dar și Akcent, Matteo sau DJ Project, sunt doar câteva dintre surprizele care îi așteaptă pe covăsneni la cea de a 22-a ediție a Zilelor Stațiunii Covasna. Deși mai e aproape o lună până la eveniment, programul ediției din acest an a început să prindă contur.

Primarul stațiunii, Gyerő József spune că programul evenimentului, care va avea loc în perioada 5-9 septembrie, va cuprinde și concerte de muzică simfonică, spectacole de dans şi muzică populară ale formaţiilor şi ansamblurilor locale, un concurs automobilistic şi unul gastronimic, iar Primăria va felicita cu această ocazie cuplurile care aniversează nunta de aur sau de argint.

„Acum punem la punct detaliile, în mare va fi formatul de anul trecut, vom avea cam aceleaşi tipuri de programe. Vineri vor urca pe scenă DJ Project, formaţia Omen din Ungaria – o formaţie rock foarte cunoscută şi apreciată de publicul de nişă, dar şi o formaţie din oraşul înfrăţit Pápa – „The soul experience”. Sâmbătă vom avea concert Delhusa Gjon, un cântăreţ din Ungaria şi Balázs Păli, respectiv trupa Akcent care va susţine un concert live; iar duminică vor concerta Matteo şi Zoltán Erika – o solistă din Ungaria cu formaţia ei, după care vor urma focurile de artificii şi în închidere concertul trupei Rednex”, ne-a spus primarul oraşului Covasna.

Potrivit acestuia, suma alocată pentru organizarea acestui eveniment este destul de mică, iar edilul speră că şi în acest an Primăria va beneficia de sprijinul sponsorilor, mai ales că onorariul artiştilor invitaţi va fi plătit, în mare măsură, din încasările cu titlu de sponsorizare, respectiv din închirierea locurilor pentru comercianţii care se vor înscrie şi vor participa la ediţia din acest an.

„Sper să nu depăşim bugetul de anul trecut, deocamdată avem o sumă destul de mică alocată din banii contribuabililor, şi sper să avem sprijinul sponsorilor aşa cum am avut şi în anii precedenţi. Din încasările cu titlu de sponsorizare, respectiv din închirierea locurilor pentru comercianţii prezenţi în zilele respective vom asigura bugetul necesar acestui eveniment”, a mai spus Gyerő József, care apreciază că trupa suedeză Rednex va avea onorariul cel mai mare dintre invitaţii din acest an.

 

Articolul precedentÎntrerupere de apă joi noapte la Sfântu Gheorghe
Articolul următorZilele carierei la Întorsura Buzăului