Sfârșitul de săptămână vine cu un nou eveniment special pentru locuitorii din Sfântu Gheorghe. Pasionați de muzică reggae sunt așteptați vineri, de la ora 20:30, la Szimpla Sfântu Gheorghe pentru o seară de vară pe ritmuri afro-jamaicane.

Evenimentul „Summer Reggae Vibes” organizat de Szimpla Sfântu Gheorghe îl are ca invitat special pe Natty Ned Selekta, managerul proiectului Do the Reggae Romania, cel care se ocupă cu promovarea culturi reggae în țara noastră.

„Vinerea aceasta, în premieră, ajungem la Sfântu Gheorghe, la Szimpla Sepsiszentgyörgy unde ne vom distra aşa cum se cade, pe ritmuri de reggae!”, a transmis artistul pe pagina de Facebook a evenimentului.

***

Natty Ned Selekta (Sebastian Nedelcu) vine din Sibiu și este unul dintre cei mai activi și energici selectori de muzică raggae din România, iar în restul timpului este DJ.

În 2012 a pus bazele platformei „Do The Reggae”, prin intermediul căreia și-a propus să transmită mai departe mesajul muzicii reggae.

A susținut spectacole în praşe precum Alba Iulia, Cluj, Braşov, Râmnicu Vâlcea, Chişinău, Bacău, Rădăuţi, Timişoara sau Bucureşti, și a împărțit scena cu artiști precum Daddy Freddy (UK), Benny Page (UK, Micah Shemaiah (Jamaica), Yaadcore (Jamaica), Hornsman Coyote (Serbia), Prince Sol (Serbia),Gregory G Ras (Ungaria),  Rea Tas (Croația), Mr Skavillage (Italia), Mighty Boogie, Subcarpati, Argatu, El Negro, Kaya Foundation, Irie Warriors sau Johnny King.

Articolul precedentAccident în Sfântu Gheorghe. Un șofer a dărâmat un copac și a „parcat” într-o casă
Articolul următorÎncepe capturarea câinilor fără stăpân în Covasna. Locuitorii, împărțiți în două tabere