La început de săptămână, valorile termice vor scădea în toată țara. În sudul teritoriului, temperaturile se vor situat în jurul celor normale pentru această perioadă a anului, în timp ce în restul țării sunt ușor mai scăzute decât ar fi normal pentru această dată. Temperaturile maxime ale acestei zile vor fi cuprinse între 16 și 24 de grade celsius.

Cerul va fi acoperit de nori și vor fi precipitații pe arii relativ extinse în jumătatea de est a țării, precum și în zona montană. De asemenea,  și în regiunile sud-estice vor fi averse și descărcări electrice.

În partea de est a României vor fi 19 grade la Iași, 17 grade celsius se vor înregistra la Suceava, 23 de grade sunt prognozate la Galați, iar la Constanța vor fi 24 de grade celsius în termometre la începutul acestei săptămâni.

În vestul ţării se vor înregistra 21 de grade la Oradea și 23 la Timișoara. Ȋn centrul țării vor fi 18 grade la Cluj-Napoca, 16 grade celsius se vor înregistra la Sibiu, 17 grade vor fi la Braşov, iar la Miercurea Ciuc  se vor înregistra 16 grade celsius pe parcursul acestei zile.

Prima zi a săptămânii va fi stabilă în Capitală și nu vor fi precipitații. Temperatura maximă a acestei zile va fi de 25 de grade celsius. Vântul va sufla cu o intensitate de 9 km/h dinspre VSV, atingând chiar 30 de km/h la rafală.

La noapte, cerul va fi parțial noros. În ciuda acestui fapt, nu sunt anunțate precipitații în cursul acestei nopți. Vântul va sufla cu o intensitate de 9 km/h dinspre E. Temperatura ce se va înregistra în această noapte va fi de 12 grade celsius.

Marți se anunță vreme răcoroasă în nordul, centrul și estul țării, iar în rest temperaturile vor fi normale pentru această perioadă a anului. Maximele termice se vor încadra între 17 și 25 de grade. Vor mai fi posibile câteva ploi slabe în Moldova și pe arii restrânse în Transilvania, Muntenia și Dobrogea

Articolul precedentBLACKOUT în Ucraina! Zelenski, după pana totală de curent în regiunile Harkov și Donețk: „Teroriștii Federației Ruse rămân teroriști”
Articolul următorRaed Arafat: Echipa României este campioană mondială la acordarea de prim-ajutor avansat în traumă