Sepsi OSK joacă în deplasare cu Viitorul Constanţa în etapa a 17-a din Liga 1 de fotbal.

Partida va avea loc luni, 25 noiembrie, de la ora 20:30, iar în conferinţa de presă de vineri, noul antrenor al covăsnenilor, Leo Grozavu, s-a declarat optimist.

Venit la echipă săptămâna trecută, noul tehnician spune că şi-a făcut o idee despre posibilităţile actuale ale lotului. „Din punctul meu de vedere băieţii au făcut progrese în această perioadă de când suntem împreună. Sigur, este foarte important ca noi să confirmăm la jocurile oficiale, pentru că astea sunt cele care interesează”, spune Grozavu.

Antrenorul lui Sepsi spune că până la iarnă va fi o analiză foarte exactă a fiecărui jucător, pentru că echipa îşi doreşte să facă performanţă.

„Un club ca Sepsi îşi doreşte performanţă, iar la condiţiile pe care le creează eu cred că echipa este sub ceea ce se pune la dispoziţie din toate punctele de vedere”, a mai declarat Leo Grozavu.

Despre meciul de luni cu Viitorul, antrenorul lui Sepsi a spus că îşi doreşte victoria.

„Ştim cu toţii, întâlnim o echipă care cel puţin pe teren propriu, în acest campionat, a arătat o forţă importantă. Este o echipă care are omogenitate, joacă de mult timp împreună, îşi cunosc foarte bine fiecare rolul în echipă. Eu, personal, îi cunosc destul bine, important e ce reuşim noi să facem pe teren. Viitorul e o echipă importantă, o echipă care în ultimii ani a arătat că e o echipă de play-off, joacă an de an în competiţiile europene, dar cred că şi pe noi ar trebui să ne stimuleze acest lucru şi, de ce nu, să mergem acolo cu mult curaj şi încredere”, a încheiat antrenorul lui Sepsi OSK.

Articolul precedentCasa de Cultură a Sindicatelor şi terenurile nefolosite ale MApN, solicitate de Primăria Sfântu Gheorghe noului Guvern
Articolul următorLuni încep ample controale la firmele de deratizare din judeţul Covasna