Jucătorii de la Sepsi OSK au suferit pagube însemnate în meciul de luni seară, jucat în deplasare cu Viitorul Constanţa, și încheiat cu scorul 1-4, iar moralul lor a avut de suferit în ultima perioadă, spune noul antrenor al covăsnenilor, Leo Grozavu.

În conferința dinaintea meciului cu Universitatea Craiova, care se va juca sâmbătă, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, antrenorul a declarat că echipa pe care o antrenează are nevoie disperată de puncte, însă jucătorii vor face tot ce e omenește posibil ca să câștige.

„Orice joc în momentul de față este foarte important, orice punct este foarte important, iar meciul cu Craiova nu face excepție. Este una dintre echipele importante ale campionatului, care și-a propus să câștige titlul. Noi ne-am pregătit în perioada scurtă de la ultimul joc oficial, am încercat să lucrăm în sensul ăsta, am încercat acoperim şi găurile rămase neacoperite, pentru că la ultimul meci, în afară de faptul că am pierdut jocul, am suferit şi pagube însemnate, mă refer la cele două eliminări. Nu este uşor să le acoperim, pentru că, din păcate, ăsta este lotul în momentul de faţă. Nu vreau să mă plâng din punctul ăsta de vedere, cei care intră sunt absolut convins că îşi vor face cât mai bine datoria. Treaba noastră este să încercăm să facem tot ce este omeneşte posibil să câştigăm puncte. Luăm meciurile pas cu pas, toate ştim că sunt meciuri grele în situaţia dată, mai ales că nu trecem prin cea mai bună pasă. Moralul a suferit în ultima perioadă, nu s-au câştigat puncte şi din acest motiv este clar că avem nevoie cu disperare de orice punct”, a spus antrenorul celor de la Sepsi OSK.

VIDEO ►

În meciul din tur, jucat în etapa a 5-a din Liga 1 de fotbal, oltenii au pierdut pe teren propriu cu 0-1 în fața lui Sepsi, pentru formaţia din Sfântu Gheorghe fiind prima victorie din noul sezon.

Sepsi OSK – Universitatea Craiova, programat în etapa a 18-a Ligii I de fotbal, se joacă sâmbătă, de la ora 17:30, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

Articolul precedentPrima lumânare de Advent aprinsă şi la Ozun pe 1 decembrie
Articolul următorCJ Covasna, învestiții pentru extinderea sistemului instituțional