Tehnicianul echipei Sepsi OSK, Leo Grozavu s-a declarat nemulțumit de modul în care sunt programate meciurile, dar și de arbitraj, susținând că echipa pe care o antrenează a fost deseori dezavantajată în urma unor decizii.

În conferința dinaintea meciului de vineri cu Dinamo București, acesta a declarat că programările se fac „după bunul plac al fiecăruia” și că cei care le fac „ar trebui să fie echidistanți”.

„E o partidă importantă, ca toate celelalte, dar desfăşurată într-un un context mai special, pentru că, aşa cum am mai spus, dacă Dinamo a avut trei zile de pauză în plus faţă de noi, noi avem doar două zile până la meci, ceea ce nu mi se pare normal. Programările în România văd că se fac aşa, după o ierarhie pe care nu o înţeleg, sau după bunul plac al fiecăruia. Mă deranjează lucrul ăsta, pentru că şi noi suntem participanţi la acest campionat, iar cei care programează ar trebui să fie echidistanţi în această alegere. Nu înseamnă că dacă suntem de la Sfântu Gheorghe suntem mai puţin importanţi decât, să spunem, alte echipe (…) Am văzut că arbitrează iarăşi Iulian Călin, era un arbitru în care eu am încredere, dar acum două meciuri deja tot la Dinamo a arbitrat, ceea ce iarăşi ridică nişte semne de întrebare (…) S-a dovedit că în ultima perioadă s-a greşit foarte mult împotriva noastră şi vizavi de cartonaşele pe care le primim. Suntem pe final de an, sunt foarte multe suspendări total nejustificate şi, cum am spus, şi alte decizii care, mai mult sau mai puţin, au influenţat într-un anumit moment”, a spus antrenorul covăsnenilor.

Acesta spune că este încrezător că meciul de vineri seara se va decide strict pe teren.

VIDEO Conferința integrală  ►

Partida dintre Dinamo București și Sepsi OSK din Etapa a 21-a a Ligii I de fotbal se joacă vineri, 13 decembrie, de la ora 20:30.

Înaintea meciului, Sepsi OSK se află pe locul 9, cu 22 de puncte, având 4 victorii, 10 egaluri și 6 înfrângeri, în vreme ce Dinamo București este clasată pe locul 8, cu 28 de puncte, având 4 egaluri, 8 victorii și tot atâtea înfrângeri.

Articolul precedentMașină răsturnată în câmp, pe DN12, în județul Covasna
Articolul următorPrimarul Antal Arpad: „Mă interesează ca prefectul să nu fie o persoană care a jignit comunitatea maghiară sau românească”