Sepsi OSK joacă în deplasare la Gaz Metan Mediaş în etapa a treia din Liga 1 de fotbal. Meciul va avea loc sâmbăta aceasta de la ora 18:00.

În conferinţa de presă dinaintea partidei, antrenorul covăsnenilor, László Csaba, spune că Mediaşu are o echipă solidă, care a pus mereu probleme adversarilor pe teren propriu, dar el are încredere în jucătorii săi, pe care îi vede concentraţi şi dornici de victorie.

„Gaz Metan este o echipă echilibrată, foarte bună. Eu cred că au un antrenor foarte bun, care ştie cum e Liga României la nivelul acesta. În ultimii ani au jucat mereu într-un stil în care toţi adversarii au avut probleme”, spune László Csaba despre meciul de sâmbătă seara de la Mediaş.

„Ei au avut un start de campionat foarte bun, acum au învins în deplasare pe Hermannstadt, iar asta dă pentru fiecare echipă o extra putere. (…) Noi trebuie să jucăm cum am jucat şi până acum: cu disciplină, trebuie să alergăm mai mult decât adversarul. Dacă avem posibilitatea, vreau să văd că marcăm goluri, pentru că în primele două jocuri e bine că nu am primit gol, numai că nici nu am marcat”, a mai spus tehnicianul echipei din Sfântu Gheorghe.

Despre lotul lui Sepsi, László Csaba spune că acesta este aproape complet, echipa fiind aproape de perfectarea ultimelor trei transferuri din această vară.

Conferinţa de presă integrală o puteţi vedea mai jos:

 

Articolul precedentAccident cu 3 victime între Ghidfalău şi Valea Crişului
Articolul următorElevii covăsneni explorează lumea apelor la Centrul de scufundări subacvatice Dalnic