Un local din municipiul Sfântu Gheorghe și-a propus în acest an să organizeze un întreg eveniment dedicat lui „Moș Nicolae”. Părinții și copiii sunt așteptați să dea o mână de ajutor la decorarea cafenelei și a spațiului de joacă pentru cei mici. În plus, organizatorii pregătesc un târg unde participanții vor putea face schimb de jucării, cărți sau haine, iar cei care doresc să contribuie cu pachete cadou pentru copiii nevoiași, pot face donații „în cutii de pantofi”.

„Ho-ho ho … imediat vine Moș Nicolae, așteptat de copii și de părinți. Noi, cei de la Labirint, ne-am gândit să decorăm împreună cafeneaua și spațiul pentru copii, dar organizăm și un atelier în care elfii lui Moș Nicolae ne vor privi pe furiș și dacă suntem buni, Moșul va veni pe 6 decembrie. Scriem și trimitem scrisori pentru Moș, facem decupaje din hârtie, decorațiuni pentru ferestre și uși, origami de Moș Nicolae și lampioane. Pe lângă activitățile din atelier, organizăm și un târg de schimb pentru jucăriile de care v-ați plictisit. Puteți să vindeți sau să schimbați între voi jucării, cărți și haine. Avem și un eveniment caritabil, așteptăm de la voi un cadou pentru copii nevoiași, niște jucării, dulciuri, haine, puse într-o cutie de pantofi ambalată frumos, și pe care să scrieți cui i se adresează (fetiță sau băiat)”, au scris organizatorii pe pagina de Facebook „În așteptarea Moșului!”.

Evenimentul va avea loc în data de 27 noiembrie, de la ora 17:00, la cafeneaua Labirint din Sfântu Gheorghe (Strada Ciucului nr. 21), iar prețul pentru participarea la atelier este 10 lei/ copil.

În plus, potrivit organizatorilor, părinții care doresc să le facă o surpriză „credibilă” copiilor lor, pot lăsa până în data de 4 decembrie un cadou la cafenea, iar în data de 6 decembrie, de la ora 17:00, „Moș Nicolae” le va împărți celor prezenți darurile.

Articolul precedentVoluntarii Maltezi din Sfântu Gheorghe: 24 de ore non-stop în slujba nevoiașilor
Articolul următorPrefectul de Harghita, demis după ce un urs a agonizat timp de 18 ore pe un drum din judeţ