Concursul de accelerare „Speed Race Covasna”, organizat de Clubul Auto Crono, a ajuns la cea de a 21-a ediție, iar înscrierile online pentru competiția care va avea loc duminică, 8 septembrie, la Valea Zânelor, se încheie vineri.

Potrivit organizatorilor, concurenții se vor putea înscrie și în ziua competiției, însă taxa de participare va fi majorată.

„Înscrierile online se închid pe data de 6 Septembrie. Fișa de înscriere se completează pe site-ul www.autocrono.ro. Înscrierile suplimentare se fac și în ziua concursului cu taxă majorată (…) Participarea este deschisă tuturor conducătorilor auto amatori, care posedă permis de conducere categoria B de cel puțin un an de zile”, se arată în regulamentul de participare.

Concurenții care doresc să participe la Speed Racing Covasna trebuie să completeze formularul de înscriere disponibil pe www.autocrono.ro și să îl trimită la adresa de e-mail: [email protected] cel târziu până în data de 6 septembrie.

Taxa de înscriere este 120 lei, iar participanții care se vor înscrie în ziua competiției vor achita o taxă de 150 lei.

Conform regulamentului competiției, fiecare concurent are la dispoziție două manșe de calificări. Pe baza timpiilor realizați, se califică pentru finală primii patru concurenti. Manșele finale se vor desfășura prin eliminare directă. Primii trei clasați pe categorii vor fi premiați.

Program:

Înscrieri: 26 august – 06 septembrie (09:00 – 22:00)

8 septembrie – în ziua competiției

10:30 – 12:30  validări

10:45 – 12:45 verificări tehnice

13:00 – 14:00 antrenamente

14:00 – 16:00 calificări

16:30 – 17:30 manșe de concurs

18:30  festivitate de premiere

 

Articolul precedentPrimăria Sfântu Gheorghe a dublat valoarea burselor pentru liceeni în noul an școlar
Articolul următorProgram Cinema Arta pentru perioada 06 – 12 septembrie