În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03:30, polițiștii aflați în serviciul de patrulare au observat un bărbat care era căzut pe stradă și care prezenta urme de violență.

Trecând la efectuarea de verificări, imediat după ce a fost solicitat un echipaj medical pentru acordarea de îngrijiri, oamenii legii l-au identificat pe cel în cauză în persoana unui bărbat de 37 de ani și au constatat că acesta fusese implicat într-o altercație.

În urma investigațiilor întreprinse, la scurt timp au fost identificați și presupușii agresori și s-a stabilit că între mai multe persoane aflate în incinta unui bar din oraș, printre care și victima, s-a iscat un conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Au fost identificate șapte persoane cu vârste cuprinse între 13 și 33 de ani, din comuna Bodoc, bănuite de comiterea de agresiuni asupra bărbatului de 37 de ani.

Față de trei bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 33 de ani polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Covasna. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alt violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând ca cei trei să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe pentru a dispune asupra măsurilor preventive.

 

Articolul precedentWeekend liniştit pe drumurile din judeţ: un accident ușor și câteva infracțiuni rutiere
Articolul următorSoNoRo Conac redeschide Castelul din Arcuș