Rezultate excelente pentru CSM Sfântu Gheorghe la Campionatele Europene de Ju-Jitsu U21 şi U18 ani, care s-a întors din Grecia cu trei medalii.

În perioada 24-27 octombrie, în insula Creta din Grecia s-au desfăşurat Campionatele Europene de Ju-Jitsu la categoriile de ani U21 şi U18 şi Campionatele Mondiale de Ju-Jitsu U16 ani.

La Campionatele Europene de Ju-Jitsu au participat 440 de sportivi din 24 de ţări, fiecare ţară având dreptul să înscrie doar 2 sportivi la fiecare categorie de greutate, printre aceștia numărându-se și trei sportivi legitimați la CSM Sfântu Gheorghe, componenți ai lotului României de Ju-Jitsu.

Rezultatele sportivilor CSM Sfântu Gheorghe, pregătiți de antrenoarea Cristina Oltean, au fost următoarele: Vlad Laşcu campion european, medaliat cu aur la categoria -62kg, U21 ani Ju-Jitsu fighting şi locul 7 la ju-jitsu ne-waza, Andreea Creţu vicecampioană europeană, medaliată cu argint la categoria -52 kg, U18 ani Ju-jitsu fighting şi medaliată cu bronz, la categoria -52kg, U18 ani ju-jitsu ne-waza, Laurențiu Ţifrea două locuri 5 la categoria -60 kg,U18 ani.

„Mulțumim pe această cale tuturor celor care au contribuit la obținerea acestor rezultate excepționale şi au făcut posibilă participarea sportivilor la aceste campionate, Consiliului Local pentru finanțarea parțială prin programul de susținere a sportului de performanţă, CSM Sfântu Gheorghe, Federației Române de Arte Marțiale departamentul de Ju-Jitsu, antrenorilor de lot, Dana Mortelmans”, a declarat antrenoarea Cristina Oltean.

Articolul precedentFără apă potabilă luni pe două străzi din Târgu Secuiesc
Articolul următorCulturile din județul Covasna, afectate de secetă