Miercuri au fost dezinfectate şi acele scări care din diverse motive au fost omise în cadrul acţiunii de săptămâna trecută

Aproape 1.000 de scări de bloc din Sfântu Gheorghe au fost dezinfectate în ultimele zile de către o firmă profesionistă contractată de Primărie pentru această operaţiunea. Acţiunea face parte din seria de măsuri adoptate şi implementate de municipalitate pentru prevenirea răspândirii epidemiei de coronavirus.

Teritoriul municipiului Sfântu Gheorghe a fost împărţit în 5 zone aproximativ egale din punct de vedere al numărului de scări de bloc, astfel că acţiunea de dezinfectare a avut loc săptămâna trecută de luni până vineri.

Având în vedere că firma care a efectuat dezinfectarea este din Miercurea Ciuc, iar angajaţii acesteia nu cunosc foarte bine oraşul, au apărut şi scări de bloc care au fost omise pe parcursul săptămânii trecute. La solicitarea Primăriei, şi după o centralizare a tuturor sesizărilor venite în acest sens de la locuitori, personalul firmei a revenit miercuri şi a dezinfectat şi acele scări omise iniţial.

Conform informaţiilor primite de la angajaţii firmei din Miercurea Ciuc, dar şi de la locuitori, acţiunea s-a desfăşurat fără probleme, neexistând incidente sau afecţiuni asupra oamenilor sau animalelor din cauza substanţei folosite.

Vă reamintim că Primăria Sfântu Gheorghe a contractat o firmă specializată pentru operaţiunea de dezinfectare a scărilor de bloc din municipiu, pentru care firma Latox Pest Control din Miercurea Ciuc a utilizat substanţa Trioton Rapid AFb avizată de Ministerul Sănătăţii cu aviz Nr. 1427BIO/02/12.24.

Articolul precedentFOTO. Lucrările de reparație a drumurilor din Sfântu Gheorghe avansează
Articolul următorAjutor de urgență pentru Centrul Județean de Transfuzie Sanguină