Teatrul Andrei Mureșanu (TAM) din Sfântu Gheorghe marchează Ziua Mondială a Teatrului, sărbătorită anual pe data de 27 martie, alăturându-se pentru al patrulea an consecutiv campaniei umanitare a Uniunii Teatrale din România (UNITER) – „Artiștii pentru artiști”.

Conducerea TAM a anunțat că toate veniturile obținute în urma spectacolului „Frumoasa din pădurea adormită, în regia Ivácsony László și Fazakas Misi, vor fi donate pentru ajutorarea artiștilor cu probleme de sănătate și existență.

„Spectacolul se joacă la Sfântu Gherorghe. Este sold out, chiar am vândut un pic în plus, la costul obișnuit al biletelor noastre. Este o acțiune pe care am repetat-o în fiecare an, campania Artiștii pentru artiști pe care o organizează an de an UNITER a fost în programul nostru constant. Avem acest spectacol, înaintea lui vom citi mesajul ambasadorului campaniei și așa cum am anunțat, încasările le vom dona. Nu mai sunt locuri la spectacol, deja am băgat și băncuțe, ca de obicei”, ne-a precizat managerul TAM, Anna Maria Popa.

Spectacolul se va juca miercuri, 27 martie, de la ora 11:00, la Sala „Arta” a Teatrului Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe.

Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” a fost iniţiată în anul 2002 cu scopul sensibilizării opiniei publice în vederea strângerii de fonduri pentru artiştii vârstnici cu probleme de existenţă şi sănătate din toată ţară.

Articolul precedentReabilitarea infrastructurii rutiere a stațiunii Covasna bate pasul pe loc
Articolul următorRecoltare de sânge şi Ziua porţilor deschise, joi, la o grădiniță din Sfântu Gheorghe