Teatrul Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe a crescut și are nevoie de „haine” noi, spune managerul instituției, Anna Maria Popa, care a lansat un apel pe Facebook prin care anunță că este în căutarea unei agenții sau a unor artiști individuali, creativi, care să realizeze o nouă pagină web, un logo și grafică nouă pentru materialele de promovare.

La doar o zi de la postare, pe mail-ul teatrului au venit deja două propuneri de colaborare, iar managerul TAM spune că se așteaptă ca numărul celor interesați să crească în perioada următoare, mai ales că este vorba despre „o treabă serioasă”, iar teatrul va încheia un contract cu artistul sau agenția care va avea cea mai convingătoare propunere.

„ Ne dorim profesioniști și mă aștept să vină multe propuneri pentru că e pe bune, cu contract, e treabă serioasă, deci ne așteptăm să vină și agenții. Au început să vină deja propuneri, am primit una din partea unei agenții din Brașov și alta din partea unui artist independent care ne-a cerut brief-u să vadă dacă se poate descurca singur. Mai au timp să vină cu propuneri, cu cât vin cu intenția mai repede, cu atât au mai mult timp să se pregătească. Lucrăm cu profesioniști, trebuie să vină cu un portofoliu, să înțelegem ce e cu agenția sau cu artiștii respectivi, iar ei trebuie să înțeleagă ce ne dorim noi din punct de vedere profesional, ce ne reprezintă, unde a ajuns instituția, care e modalitatea de comunicare. În baza a ce vedem și ce ne inspiră vom alege agenția sau artistul cu care să mergem mai departe. Atâta timp cât este contract plătit, vrem să avem cea mai bună versiune”, ne-a explicat Anna Maria Popa.

Cei interesați pot trimite portofoliul și o scrisoare de intenție pe adresa: [email protected], până în data de 1 martie.

Articolul precedentMăsurile transmise de Ministerul Educației și Cercetării ca urmare a declarării epidemiei de gripă
Articolul următorSepsi OSK strange fonduri pentru Mihai Corbu, tânărul diagnosticat cu tumoare cerebrală